Inloggen Registreren

Inloggen

T.C. Veldegem

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk Reglement :

1. De terreinen van TC Veldegem zijn enkel toegankelijk voor leden van de club.

2. Iedereen kan lid worden van de club, mits inschrijving en betaling van het lidgeld. Alle informatie vind je hier terug. 

3. In geval van schade aan de infrastructuur zullen de herstellingskosten ten laste vallen van de dader.

4. Bij overtreding van het huishoudelijk reglement zien wij ons genoodzaakt de gepaste maatregelen te treffen.

A. Leden 

De toegang tot de terreinen wordt geregeld door een nummerslot.  Per seizoen wordt de code gewisseld en aan de leden meegedeeld. Het is belangrijk dat het klepje van het nummerslot steeds netjes gesloten wordt, dit om te vermijden dat er vocht in het slot komt.

De lichten kunnen met dezelfde code aangestoken worden. Er is een klein sleutelkastje met nummerslot (zelfde code als de terreinen).

Met het sleuteltje dat zich in het kastje bevindt, kan men de lichtkast openen en de lichten aansteken.

Dezelfde spelers kunnen slechts 1u (voor enkel) of 2u (voor dubbel) reserveren. Uiteraard mag er langer gespeeld worden op voorwaarde dat de terreinen niet gebruikt worden door andere spelers. De terreinreservatie beperkt het aantal reservaties tot 2 per speler. 

De leden zorgen ervoor dat ze gepaste kledij dragen op het tennisveld: enkel tennisschoenen zonder diep ingekerfde zolen zijn toegelaten.

Bij het verlaten van het terrein zorgt men ervoor dat eventueel afval in de vuilnisbak gedeponeerd is, het terrein geveegd en eventueel gesproeid is, de deur afgesloten wordt en de lichten gedoofd zijn.

Het bestuur van TC Veldegem vraagt uitdrukkelijk aan haar leden respect te hebben voor de kwaliteit van de terreinen in alle weersomstandigheden.  Dit wil zeggen zorgvuldig sproeien bij droog weer en niet spelen op te natte terreinen.

Elk lid van TC Veldegem is automatisch lid van de Vlaamse Tennisvereniging VTV en hierdoor ook verzekerd voor sportongevallen. Ongeval aangiften moeten elektronisch doorgegeven worden via www.ethias.be. De club heeft een identificatienummer en paswoord, gelieve je hiervoor te wenden tot een van de bestuursleden. Elke aangifte dient te gebeuren binnen de 8 dagen na het ongeval.

B. Niet-leden

Een niet-lid kan 1 maal gratis komen tennissen op voorwaarde dat dit is doorgegeven via e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en dat hij/zij vergezeld is van een lid.

Elk lid kan 1 gast gratis uitnodigen.  Een gast wordt aangemaakt door een bestuurslid en de reservatie moet met de aangemaakte gast worden gedaan.

Om niemand zonder verzekering te laten spelen, komen enkel leden van TennisVlaanderen als gast in aanmerking.
Wie geen lid is van TennisVlaanderen kan dit via onze club worden, mits betaling van 20 €.
Lidmaatschap van TennisVlaanderen zorgt ervoor dat je verzekerd bent, maar het geeft je geen recht om te spelen of te reserveren.

Wie na die eerste keer nog eens als gast wil tennissen, kan ofwel gebruik maken van een beurtenkaart (zie hieronder) ofwel lid worden van TC Veldegem.

C. Beurtenkaarten

Om mensen de gelegenheid te geven met onze club kennis te maken of voor wie echt heel weinig tijd heeft, bieden we de mogelijkheid om een 5-beurtenkaart aan te kopen voor 25 €.

Een beurtenkaart is op naam en er kan slechts 1 beurtenkaart per jaar worden aangekocht.

Wie na 5 beurten de tennismicrobe toch te pakken heeft, kan bijbetalen tot een volledig seizoensabonnement.

Elk lid mag 1 beurtenkaart op zijn naam kopen. Deze kaart laat toe een vriend, vakantiegast of ver familielid uit te nodigen wanneer je gratis beurt opgebruikt is.

Ook hier blijft de regel, wie geen lid is van Tennis Vlaanderen, mag onder geen enkele voorwaarde op onze terreinen spelen.

We rekenen hier op de eerlijkheid en verantwoordelijkheidszin van onze leden.

Een beurtenkaart kan je verkrijgen door een e-mail te versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en 25 € te storten op rek.nr. 850-8429325-23 of aan de bar te betalen.